Tijdelijke vervanging van gedeputeerde Stuivenberg in IPO-Bestuur

05 Jan 2017

Arie Stuivenberg, gedeputeerde in Flevoland en lid van het IPO-Bestuur is de komende tijd door ziekte langdurig afwezig. Jaap Lodders neemt het IPO-bestuurslidmaatschap van Arie Stuivenberg tijdelijk over. 

 


Gerelateerde berichten

Nieuwsjaarstoespraken 2017

16 Jan 2017 - In de eerste weken van het nieuwe jaar zijn er de traditionele nieuwjaarstoespraken van de commissarissen der Koning. In de toespraken van dit jaar vallen twee kernwoorden op: vertrouwen en verbinden. De commissarissen doen een oproep om in het nieuwe jaar het vertrouwen niet te verliezen en de verbinding te blijven zoeken: onderling, en als provincie met de eigen burgers. Naast zorgen over de toekomst is er ook optimisme, zeker waar het de (nieuwe) rol van de provincies in het regionale beleid betreft. 'De provincies maken het verschil!'. Het IPO heeft van de toespraken een zeer beknopte samenvatting gemaakt met links naar de volledige teksten op de provinciale sites.
Lees meer

'Wet open overheid niet uitvoerbaar' blijkt uit quick scan

23 Dec 2016 - De Wet open overheid (Woo), zoals die nu voorligt, is niet uitvoerbaar en leidt tot hoge extra kosten waarvoor in de meerjarencijfers geen dekking bestaat. Tot die conclusies komen onderzoekers van ABDTOPConsult na een quick scan van de Wet.
Lees meer

Werkconferentie Proef verschil!: regionale samenwerking in de praktijk

16 Dec 2016 - Hoe kan regionale samenwerking bijdragen aan economische groei? Die vraag heeft heel wat losgemaakt, zo bleek tijdens de werkconferentie Proef verschil! op donderdag 8 december. Aanjagers van zes proeftuinen en drie andere regio’s kwamen die dag bij elkaar in Central Studios in Utrecht om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen.
Lees meer