Wie worden de beste overheidsmanager en -organisatie van 2018?

30 april 2018

Op 19 november worden de Overheidsawards uitgereikt aan de ‘Beste Overheidsorganisatie van het jaar’ en aan de ‘Overheidsmanager van het Jaar 2018’. Bent of kent u de beste overheidsmanager of organisatie van 2018?

De verkiezing draagt bij aan ‘transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur’. Het thema voor 2018 is ‘Leider in verbinding’. Daarmee bedoelt de organisatie overheidsmanagers die inspelen op toekomstige ontwikkelingen en hun organisatie hierop laten aansluiten. Nomineren voor de Overheidsmanager van het Jaar kan tot 22 juni. Voor de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is dat mogelijk tot 1 juli. Nomineren kan via deze link.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met onder andere het ministerie van BZK en de drie koepels IPO, VNG en Unie van Waterschappen. 


Gerelateerde berichten

Jop Fackeldey namens Flevoland in IPO-bestuur

25 mei 2018 - PvdA-gedeputeerde Jop Fackeldey (Flevoland) is op 24 mei tot bestuurslid van het IPO benoemd. Hij is vanaf nu verantwoordelijk voor de portefeuille Energie.
Lees meer

Algemene Vergadering IPO blij met nieuwe voorzitter

23 april 2018 - De leden van de Algemene Vergadering van het IPO zijn blij met de benoeming van Theo Bovens tot voorzitter en iPOST verzamelde enkele reacties. Sinds 12 april 2018 is Theo Bovens officieel in functie, aanleiding voor Binnenlands Bestuur om hem te interviewen. Bovens: ‘Als je wordt gevraagd, moet je afwachten of er ook draagvlak voor is.’
Lees meer

Ook Clemens Cornielje en Willibrord van Beek stoppen als commissaris

16 april 2018 - Niet alleen Johan Remkes, de commissaris van de Koning in Noord-Holland, kondigde vorige week zijn vertrek aan. Ook de commissaris van Gelderland, Clemens Cornielje en de commissaris van Utrecht, Willibrord van Beek, maakten bekend dat zij gaan stoppen.
Lees meer