Governments Building Den Hague T20 Qzvobk Warmte Filter

IPO jaarcongres 2022

04 oktober 2022 De komende periode staat Nederland voor een aantal grote opgaven op het gebied van Wonen & Mobiliteit, Klimaat & Energie en Natuur & Stikstof, thema’s die allemaal samenkomen bij de provincies. Het IPO Jaarcongres 2022 is dan ook hét moment voor provincies om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en met elkaar te delen. In de Spoorzone in Tilburg zal op 4 en 5 oktober 2022 een divers programma verzorgd worden met inspirerende sprekers, masterclasses, werkbezoeken en netwerkmogelijkheden.

Programma en aanmelden

Het grootste netwerkevenement voor de provincies is dit jaar in Tilburg op 4 en 5 oktober. In de Spoorzone verwelkomen wij u met de mogelijkheid om te netwerken, van elkaar te leren en met elkaar te delen. Wij geven invulling aan onze rol in de ruimte. We pakken verantwoordelijkheid voor onze provincies en daarmee voor heel Nederland. Het plenaire programma wijden we aan deze verantwoordelijkheid en onze rol in de ruimte. We gaan de ruimte op het podium delen met inspirerende sprekers in een verrassend en inspirerend programma.

Het volledige programma is te vinden op de website van het IPO Jaarcongres 2022. Naast de bijdragen van de voorzitter van het IPO Jaap Smit en de Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant Ina Adema, spreekt de minister van Binnenlandse Zaken Hanke Bruins Slot de aanwezigen toe. Ook komen sprekers aan het woord over de grote transities en uiteraard hebben wij Brabantse muziek en een humorvolle afsluiting. Zo maken we ruimte voor alles wat belangrijk is voor provincies, tijdens het congres.

Om uw congresbezoek verder compleet te maken hebben wij voor 4 oktober een inhoudelijk programma klaarstaan met masterclasses. We sluiten de dag af in de Koepelhal met een sfeervolle avond waar u de gelegenheid heeft om te netwerken met uw collega Statenleden en de leden van Gedeputeerde Staten. Op 5 oktober bieden we na het plenaire programma de mogelijkheid om mee te doen aan diverse inspirerende werkbezoeken en workshops. Informatie hierover kunt u terugvinden op onze website. Hebt u een vraag? Mail dan ook gerust de congresorganisatie op jaarcongres@ipo.nl.

Aanmelden
U kunt zich tot en met maandag 26 september 2022 inschrijven.

Programma    Aanmelden