Schermafbeelding 2021 05 18 Om 11.44.03

Money Matters - ABP

03 juni 2021 Money Matters live op 3 juni van 19.00 tot 19.45 uur! Vind jij dat je (niet) genoeg mogelijkheden hebt om met jouw geld goeie dingen te doen? Voor het klimaat, maar ook voor elkaar? Denk jij weleens: als iedereen dit zou doen, dan zouden we meer impact kunnen maken op de wereld om ons heen?

Pssst... We moeten praten

Money Matters live op 3 juni van 19.00 tot 19.45 uur!

Vind jij dat je (niet) genoeg mogelijkheden hebt om met jouw geld goeie dingen te doen? Voor het klimaat, maar ook voor elkaar? Denk jij weleens: als iedereen dit zou doen, dan zouden we meer impact kunnen maken op de wereld om ons heen?

Rood staan en groene idealen

Ook al sta je zelf misschien weleens in het rood, je hebt ongetwijfeld ideeën over hoe we als samenleving beter met geld om kunnen gaan. Hoe ga jij bewust om met je geld en hoe zorg jij voor impact? En welk van je idealen of ideeën zou je graag eens willen delen met anderen?

Inter...Actie!

Het bestuur van Pensioenfonds ABP wil graag online met jou in gesprek over je duurzame en sociale idealen. Dat doen we samen met een van onze bestuursleden tijdens een tweetal live uitzendingen van Money Matters. Tijdens deze interactieve sessies krijg je inspiratie van drie toekomstdenkers. Mensen die vanuit hun idealen goed willen doen met hun geld - en anderen daarmee inspireren.

Drie toekomstdenkers

Presentatrice Talitha Muusse (NPO Op1) laat je tijdens Money Matters kennismaken met:

  • Thijs Verheul, ‘consuminder’ pionier die mensen bewust maakt van de levensduur van kleding. 
  • Hanna Riemersma, die vecht voor een wereld waarin mensenrechten centraal staan. 
  • Werner Schouten, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging

Aanmelden

Genoeg inspiratie, tijd voor een beetje actie! Sluit je aan en deel tijdens Money Matters jouw visie op goed doen met geld. Hoe klein, of groot je idee is: samen kunnen we zorgen voor meer impact! Meld je aan via de knop hieronder en zet hem in je agenda: 3 juni van 19.00 tot 19.45 uur. Tot dan!