Governments Building Den Hague T20 Qzvobk Warmte Filter
  • Home
  • Agenda
  • NAL event 2023 - Sluit aan en laad je op!

NAL event 2023 - Sluit aan en laad je op!

19 april 2023 Hoge energieprijzen, beperkte netcapaciteit, forse investeringen: het is een hectische en dynamische tijd in Nederland als laadland. De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) draagt bij aan deze uitdagingen en helpt betrokken partijen op weg.

Kennis delen
Kom op 19 april naar Bussum om je netwerk te treffen, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen te horen.

Voor wie?
NAL-regio’s, gemeenten, overheden, kennisinstellingen, marktpartijen en brancheverenigingen zijn van harte welkom. Sluit aan en laad je op!

Programma
Wat zijn de uitdagingen rondom logistiek laden? Hoe zit het met ZE-zones? Kunnen we netcongestie voorkomen met slim laden? Hoe realiseren we laadpunten bij VvE’s? Waar liggen kansen voor de markt? Dit is een greep uit de onderwerpen die aan bod komen.

Voorzitter Gerben-Jan Gerbrandy neemt ons mee in de kansen en uitdagingen die er zijn op weg naar een dekkend laadnetwerk in Nederland.

Tijdens interactieve ‘oplaadsessies’ gaan we dieper op de inhoud in. Uiteraard is er ruimte om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.

Meld je aan via de button!

Aanmelden