Regionale Economie
  • Home
  • Agenda
  • Webcast economie als hefboom in de regio

Webcast economie als hefboom in de regio

21 april 2021 Het Rijk droeg in 2011 het regionaal-economisch beleid over aan de provincies. De provincies hebben samen met de regio’s, het bedrijfsleven en het onderwijs veel aangepakt en bereikt. Dat gebeurde in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De decentralisatie leverde een vorm van partnerschap op tussen provincies en het ministerie. Die samenwerking is in het afgelopen decennium alleen maar gegroeid en versterkt. Tijdstip: 21 april 2021, 15:00-17:00

Webcast
Tien jaar regionaal economisch beleid is een moment om de balans op te maken. Daarom organiseren het IPO en het ministerie van Economische Zaken op woensdag 21 april 2021 de webcast 'Economie als hefboom in de regio'. Samen met alle betrokkenen van diverse overheden en onze economische partners . Wat heeft tien jaar regionale economie ons gebracht? Welke kansen en uitdagingen zien we de komende jaren? Met onze keynote en tafelgasten gaan we in op deze vragen. Onder deze uitnodiging stellen wij ze aan u voor.

Aanmelden
Graag nodigen we alle betrokken overheden, economische en onderwijspartners en andere belangstellenden uit om deel te nemen aan de webcast. U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Uiterlijk een dag voor de webcast ontvangt u van ons de link waarmee u kunt deelnemen.

Aanmelden Webcast Regionale Economie - Provincie Overijssel 

Kent u mensen in uw netwerk voor wie deze webcast interessant kan zijn, stuurt u deze uitnodiging dan gerust door.
 
Graag tot ziens op 21 april om 15:00!