IDA WEBINAR INNOVATIE REEKS #3 (1) Tekengebied 1

Webinar IDA Innovatie Reeks #3 10.00 - 11.00 uur

12 november 2021 Het derde webinar uit de Innovatie Reeks. Tijdens deze reeks verdiepen we ons op een interactieve manier in een innovatief onderwerp. Deze week staat het onderwerp de overheid van de toekomst in een digitaal transformerende wereld centraal.
De overheid van de toekomst

Dat de wereld verandert in een razendsnel tempo weten we inmiddels. Digitale innovaties zijn daarbij niet uitgesloten waardoor we spreken van een rap digitaal transformerende wereld. Maar wat is transformatie precies? En wanneer spreken we van een digitale transformatie? Wat betekent het voor de overheid en hoe moeten we onze manier van werken inrichten? Het roer moet om, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Menno Lanting zal op vrijdag 12 november hierover met ons in gesprek gaan. Hij geldt als de expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. De rode draad in het werk van Menno is ‘aanpassingsvermogen’. Hij adviseert organisaties hoe aangesloten te blijven bij de veranderende wereld. Naast spreker en adviseur is hij ook schrijver van een aantal bestsellers. Goed nieuws! Onder de aanmeldingen zal Menno zijn nieuwste boek ‘Uit het transformatiemoeras’ weggeven aan een gelukkige winnaar.
 
Hoe komen we uit dit transformatiemoeras en welke rol speelt innovatie? Vragen als deze komen aan bod tijdens het webinar. Giulietta Marani schuift net als Menno aan tafel. Giulietta is programmadirecteur van Digicampus. Digicampus is de plek waar samen gebouwd wordt aan de publieke dienstverlening van de toekomst. Dit doen ze door overheid, markt, wetenschap en samenleving samen te brengen rondom drie maatschappelijke missies. Giulietta werpt haar blik op de digitale transformatie waarbij ze ingaat op gezamenlijk innoveren, hoe rollen veranderen en wat voor impact de digitale transformatie heeft op de maatschappij.

Wil je zelf via de chat meepraten over dit onderwerp? Zorg er dan voor dat je erbij bent volgende week!

Ken jij iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deze innovatiesessie? Stuur deze uitnodiging vooral door naar collega's en kennissen! Als hij of zij voortaan alle mails over de IDA Innovatiereeks zelf wil ontvangen inclusief de links naar de webinar schrijf je dan in via deze link.

Agenda                               live sessie