Governments Building Den Hague T20 Qzvobk Warmte Filter

Webinar IDA Innovatie Reeks #8 11.30 - 12.30 uur

17 december 2021 We duiken voor de allerlaatste keer in een thema rakend aan innovatie. Wanneer we het hebben over innovatie dan betekent dat in de praktijk het toepassen van nieuwe technologieën in producten, diensten en processen of het ontwikkelen van iets compleet nieuws. Een succesvolle innovatieve toepassing valt of staat dus met een digivaardige organisatie. Welke skills zijn er nodig in deze snel veranderende maatschappij? En hoe belangrijk is een digivaardige medewerker?

Op vrijdag 17 december sluiten we de IDA Innovatie Webinar Reeks af met een interessant gesprek over de digivaardige medewerker. Tijdens dit gesprek blikken we terug op voorgaande webinars. Welke eerder besproken aspecten van innovatie zijn belangrijk en in hoeverre is het belangrijk dat medewerkers van een organisatie digivaardig zijn? Hoe ga je om met verschillende tempo’s? En welke nieuwe skills hebben we eigenlijk nodig?
 
Lisette Tieman zal ons vanuit haar programma ‘Digitaal Slagvaardige Medewerker’ van provincie Utrecht hierin meenemen. We zoomen in op de vaardigheden en op de manier waarop je dit met elkaar het beste kunt leren. Robert Strijk (gedeputeerde provincie Utrecht, portefeuillehouder Innovatie IDA) zal vanuit zijn rol zijn blik hier op werpen.
 
En als we kijken naar de toekomst, hebben we het dan alleen over digivaardige mensen? Of krijgen we op korte termijn te maken met robot-collega’s? In hoeverre kunnen robots ons versterken in ons werk en wat betekent dit voor ons als mens? Ook hier gaan we met elkaar het gesprek over voeren. Ben je al nieuwsgierig naar de overige tafelgasten?
 
Wil je zelf via de chat meepraten over dit onderwerp? Of heb je vragen die je aan onze tafelgasten wilt stellen? Sluit 2021 geïnspireerd af en zorg er dan voor dat je erbij bent volgende week!


Ken jij iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deze innovatiesessie? Stuur deze uitnodiging vooral door! Na dit laatste webinar sturen we een aftermovie en een overzicht met alle geleerde lessen, interessante links, boekentips en nog veel meer. Mocht je iemand kennen die dit ook interessant vindt, dan kunnen zij zich voor deze tijdelijke nieuwsbrief aanmelden via deze link.

 

agenda            Nu deelnemen