Layers Of Stacked Lego Toy Block Heads With Assorted Emotions On A White Background T20 6W90k6

CAO Themadag diversiteit en inclusie

11 januari 2021 Sociale partners hebben in de cao 2020 afgesproken drie themadagen te organiseren. De cao themadagen zijn toegankelijk voor medewerkers van provincies en partijen bij de cao provinciale sector.
Meer weten Thema's
Test

Sociale partners hebben in de cao 2020 afgesproken drie themadagen te organiseren. De cao themadagen zijn toegankelijk voor medewerkers van provincies en partijen bij de cao provinciale sector. De thema’s zijn:

  1. diversiteit/inclusie
  2. duurzame inzetbaarheid
  3. organisatievisie/strategisch personeelsbeleid/strategische personeelsplanning en het goede gesprek

Vanwege de Coronacrisis en de wijze waarop we deze themadagen vorm willen geven, hebben we helaas moeten besluiten om de drie themadagen door te schuiven naar 2021.

We zijn blij jullie te kunnen informeren over het programma van de themadag over diversiteit/inclusie:

Aankondiging themadagen Diversiteit & Inclusie voor de provinciale sector

Diversiteit en inclusie zijn wereldwijd actuele thema’s. Zo ook voor onze organisaties.

De cao-partners spraken zich bij de totstandkoming van de cao provinciale sector uit over het belang van diversiteit binnen onze organisaties. Ze maakten de afspraak om een landelijke themadag te organiseren waarop alle organisaties binnen de provinciale sector gezamenlijk dit thema kunnen verkennen. Vanwege de Covid-19 maatregelen zetten we deze dag om naar 4 afzonderlijke Webinars die we verspreid in de periode januari tot en met maart 2021 organiseren.

Webinars

In een aantal interactieve online sessies nemen we je mee en gaan we samen aan de slag! Reserveer deze data en zorg dat je erbij bent, want inclusie start met jou!

  • Woensdag 13 januari van 9.30-11.00 uur: ‘Exclusie gaat van nature, inclusie is te leren!’
  • Donderdag 21 januari van 10.00-11.00 uur: ‘Inclusie van diversiteit is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid!’
  • Donderdag 11 februari van 10.00-11.00 uur: ‘Hoe doen zij dat?’ Best practices van andere organisaties. Met aansluitend de werksessie ‘Van inspiratie naar actie!’ van 11.15-12.00 uur
  • Donderdag 4 maart van 10.00-11.00 uur: de afsluitende sessie!

Deelnemen

Deelname is gratis. Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden en meer informatie over het programma via de volgende link:

https://www.gelderland.nl/Inclusie-van-diversiteit-binnen-de-provinciale-organisaties