Voorkant Pand IPO, Warmte Filter

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

De Herengracht bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het centraal station in Den Haag. Vanaf het grote stationsplein loopt u linksaf richting de binnenstad. U loopt over de Herengracht. Na circa 150 meter steekt u het water over en treft u het IPO aan in het eerste (witte) pand aan uw linkerhand.

Eigen vervoer

Vanuit de richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht (A4, A12 en A13): Vlak voor Den Haag komt u op het Prins Clausplein. U rijdt hier richting Den Haag en volgt de weg tot het einde. Links ziet u nu het Malieveld. U gaat hier linksaf de Zuid-Hollandlaan in en bij de volgende kruising weer links (Koningskade). Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf en vervolgens direct links. U rijdt nu op de Prinsessegracht, parallel aan de Koningskade. Het IPO ziet u aan het einde van de weg aan de overkant, de Herengracht 23.

Vanuit de richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam (A44): U volgt de A44 richting Den Haag. Bij Wassenaar verandert deze in de N44. In Den Haag volgt u de borden richting het centrum. U komt dan vanzelf langs het Malieveld (Zuid-Hollandlaan). Bij de volgende kruising gaat u linksaf (Koningskade). Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf en vervolgens direct links. U rijdt nu op de Prinsessegracht, parallel aan de Koningskade. U ziet het IPO aan het einde van de weg aan de overkant, de Herengracht 23.

Wij beschikken niet over parkeergelegenheid voor bezoekers. Op 300m is de dichtstbijzijnde parkeergarage, Helicon (Zwarteweg 40, 2511 VS Den Haag).